Tekstiilipesurit

Vuokrataan ammattilaistasoinen tekstiilipesuri/painehuuhtelulaite Kärcher Puzzi 8/1 C tai Wurth SEG 10-2 (sama kuin Kärcheri puzzi 8/1)

Tekstiilipesuri on ihanteellinen kaikenlaisten tekstiilipintojen, kuten mattojen, huonekaluverhoilun tai auton penkkien puhdistukseen, sekä myös lapsiperheen arkeen kuuluvat sotkut saadaan siivottua tuoreeltaan.
Laite toimii painehuuhteluperiaatteella, jossa pesuaineliuos suihkutetaan ensin puhdistettavalle pinnalle ja imuroidaan sen jälkeen pois. Kohteen pinta on heti puhdas ja kuivuu erittäin nopeasti. Painehuuhtelu syväpuhdistaa tekstiilipinnan perusteellisesti tuottaen raikkaan ja puhtaan lopputuloksen.

Miten painehuuhtelu tapahtuu : Puhdistettavaan pintaan suihkutetaan paineella vesi-pesuaineliuos, joka imuroidaan pois samalla vedolla. Tehokas imutoiminto imaisee liuenneen lian ja poistaa suurimman osan kosteudesta, jolloin puhdistettu pinta kuivuu nopeasti käyttövalmiiksi. Lisäksi vältytään kastelemasta puhdistettavaa kohdetta pilalle. Pinnalliseen hankaamiseen verrattuna menetelmä irrottaa likaa ja tahroja syvältä kankaan kuiduista. Yhdessä hypoallergeenisen RM 772-puhdistusaineen kanssa tekstiilipesurilla voidaan poistaa pölypunkkeja matoista ja petauspatjoista. Lisäksi laitetta voi käyttää nesteiden imuroimiseen lattialta.

Vuokrahinnat :
1vrk = 15€ (pidemmät ajat sopimuksen mukaan)

Pesuainetabletit : 2€ / KPL, jolla saa säiliöllisen pesuainetta. Vaikeisiin tahroihin 2kpl / säiliö. ( Kulutus, auton sisustan pesemiseen menee noin 1,5-2 säiliöllistä).